Duinrell in Wassenaar, wie kent het niet? Geniet van een spetterend dagje uit in Attractiepark Duinrell of neem een duik in het tropische Tikibad met meer dan tien spannende glijbanen. Wat je ook doet, iedereen vermaakt zich in Duinrell! 1 dag niet genoeg? Kom dan overnachten op het Vakantiepark Duinrell in de gezellige bungalows en vakantiehuisjes genaamd ‘Duingalow’, de familie camping, de groepsaccomodatie ‘Duinhostel’ of een van de vele hotels, vakantieparken en campings in de buurt van Duinrell in Wassenaar. Waar je ook overnacht, je zult optimaal genieten van de (water) attracties die Duinrell te bieden heeft maar ook van de steden, bossen, duinen en strand in de omgeving van Duinrell!

 

Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell

Overnacht in Vakantiepark Duinrell, midden in de natuur, dicht bij de zee en in het hart van de Randstad. Vanuit je vakantiehuisje kan je alle kanten op, lekker spetteren in het Tikibad, avontuur in Attractiepark Duinrell, lekker uitwaaien of heerlijk shoppen. Kortom, voor ieder wat wils en de perfecte locatie voor een fantastisch weekend, week of misschien wel langer!

> Ga naar: Vakantiepark Duinrell


 

Tikibad

Tikibad

Tikibad, het grootste glijbanenparadijs van de Benelux. Met meer dan een kilometer lang glijbaan plezier zul je de hele dag vermaken! In het Tikibad zijn vele verschillende soorten glijbanen en waterattracties te vinden, die voor zowel jong als oud geschikt zijn. Water plezier voor het hele gezin!

> Ga naar: Tikibad


 

Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell

Je zult je niet gauw vervelen in Attractiepark Duinrell. Er zijn namelijk ontzettend veel attracties te vinden in dit pretpark, geschikt voor jong en oud! Durf jij in de Kikkerachtbaan of de nieuwe achtbaan ‘Falcon’ waarmee je met maar liefst 70 kilometer per uur naar beneden raast? Of speel je liever op de klimwand of in de bots bootjes?

> Ga naar: Attractiepark Duinrell