Vakantiehuizen in Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell heeft verschillende typen vakantiehuizen of bungalows. Bij Vakantiepark Duinrell heet een vakantiehuisje of bungalow een “Duingalow”. Alle Duingalows zijn voorzien van alle gemakken en comfortabel ingericht met een gezellige woonkamer met een zit- en eethoek en openslaande deuren naar het terras. Het terras is voorzien van tuinmeubilair en een parasol. Elke vakantiewoning heeft een kabeltelevisie en de keuken is compleet ingericht met alle basisvoorzieningen. Er is een badkamer en de slaapkamers zijn compleet met dekbedden en kussens en een lakenpakket (verplichte toeslag). Je hoeft dus zelf niets mee te nemen!

 

Comfort Basis Duingalow

Comfort Basis Duingalow

Geschikt voor 4 of 6 personen
Deze eenvoudig ingerichte Duingalows liggen aan de rand van het vakantiepark en zijn compleet ingericht. De 4 persoons bungalows hebben 2 slaapkamers en het 6 persoons vakantiehuisje heeft 1 slaapkamer extra.


 

Comfort Plus Duingalow

Comfort Plus Duingalow

Geschikt voor 4 en 6 personen
Deze comfortabele huisjes liggen dicht bij het attractiepark, de restaurants en de supermarkt. In een aantal typen zijn huisdieren toegestaan. (maximaal 2). De 4 persoons vakantiehuizen hebben 2 slaapkamers, een 6 persoons Duingalow heeft een slaapkamer extra.


 

Comfort Extra Duingalow

Comfort Extra Duingalow

Geschikt voor 4, 5, 6, 7 personen
Een aantal typen Comfort Extra Duingalows is speciaal ingericht voor gezinnen met een baby. Er is een 4 persoons Duingalow met en een zonder veranda en de vakantiehuisjes zijn voorzien van alle gemakken en bieden net wat meer extra luxe zoals een senseo, combimagnetron en vaatwasser. De 5, 6 en 7 persoons bungalows hebben een slaapkamer extra.


 

Exclusive Duingalow

Exclusive Duingalow

Geschikt voor 2, maximaal 4 personen
Deze luxe ingerichte Duingalow is geschikt voor 2 volwassenen. De slaapkamer is voorzien van een queensize bed. In de slaapkamer en woonkamer hangt een flatscreen TV. De keuken is van alle gemakken voorzien en je beschikt hier over een Senseo en combimagnetron. In de luxe badkamer kan je heerlijk genieten in de tweepersoons whirlpool. Op de slaapbank kan je eventueel 2 extra slaapplaatsen creeeren voor bijvoorbeeld de kinderen.


 

Baby Duingalow

Baby Duingalow bungalow

Geschikt voor 4 personen en 1 baby.
De Baby Duingalow is speciaal ingericht voor gezinnen met een baby. Deze Duingalows hebben 2 slaapkamers en een extra babykamer met een ledikantje, kinderstoel, box, commode en een badje. De luxe keuken is van alle basis gemakken voorzien en beschikt over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. (Bedlinnen voor het babybedje is niet inbegrepen)