La Place in Attractiepark Duinrell

WASSENAAR – Van gillen in de attracties, wandelen door het park en zwemmen in het Tikibad krijg je honger. Daarom vind je in Attractiepark Duinrell super lekker én gezond eten. De catering wordt namelijk verzorgd door La Place.
Testpanel nieuwe glijbaan Tikibad gezocht

WASSENAAR – De nieuwe glijbaan in het Tikibad wordt over een kleine maand geopend. Terwijl er nog hard wordt gewerkt om de glijbaan helemaal af te maken, zoekt het glijbanenparadijs een testpanel om de nieuwe glijbaan te testen.
Nieuwe glijbaan Tikibad opent op 13 mei 2010

WASSENAAR – Over precies een maand wordt de nieuwe glijbaan van het Tikibad geopend. Deze glijbaan heeft als thema “waterval” en belooft heel spannend te worden. De lengte van de glijbaan is 16.4 meter lang.
Wat is jouw favoriete glijbaan

WASSENAAR – Er zijn in het Tikibad wel 11 glijbanen. Ze zijn allemaal uniek en iedereen vindt een andere glijbaan het leukst. Daarom de vraag: Wat is jouw favoriete glijbaan?
Goed idee: kinderfeestje in Duinrell

WASSENAAR – Bezorg je zoon of dochter en alle vriendjes en vriendinnetjes een kinderfeestje dat ze nooit zullen vergeten. Alle elementen voor een gigantisch leuk feestje zijn aanwezig in Attractiepark Duinrell!
Gratis Duinrell kaartjes winnen?

WASSENAAR – Naar Attractiepark Duinrell is altijd leuk. Maar wat is er nou leuker dan Gratis Duinrell kaartjes winnen en gratis naar Attractiepark Duinrell mogen inclusief 2 uur zwemmen en plezier maken in het Tikibad?
Attractiepark Duinrell 2 april weer open

WASSENAAR – Nog één nachtje slapen en attractiepark Duinrell is weer open! In de afgelopen maanden hebben de attracties in het park een onderhoudsbeurt gekregen. Ook hebben veel attracties een flinke lik verf gekregen.
Duinrell geeft jubileumboek uit

WASSENAAR – Landgoed Duinrell bestaat dit jaar 75 jaar. Vanwege deze feestelijkheid verschijnt het jubileumboek ‘Kroniek van een familiebedrijf 1935-2010’. Op dinsdag 30 maart neemt Pieter van Vollenhoven het boek in ontvangst.
Duinrell pronkt op postzegel

WASSENAAR – Attractiepark Duinrell viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum. Voor deze gelegenheid brengt de TNT een Duinrell postzegel uit. Op de postzegel staan de bekendste attracties van het pretpark afgebeeld.
Duinrell huisvest geen asielzoekers meer

WASSENAAR – Het asielzoekerscentrum in attractiepark Duinrell is sinds maandag 22 maart gesloten. In november kwamen er zeshonderd uitgeprocedeerde asielzoekers naar attractiepark Duinrell. De bewoners woonden in de ‘duingalows’.
Volgende pagina »