WASSENAAR – Waar moet een vakantiepark in Nederland aan voldoen? Veel Nederlanders vinden een mix van verschillende elementen belangrijk. Ze willen dat het vakantiepark midden in de natuur ligt, maar ook in het hart van de randstad. Ze willen vlak bij de zee verblijven, maar ook een binnenzwembad binnen bereik hebben.

Vakantiepark Duinrell voldoet aan al deze eisen én ligt ook nog eens naast Attractiepark Duinrell. Het is de perfecte locatie voor een gezellige vakantie met vrienden en familie. Bovendien beschikt het vakantiepark over een camping, een hostel en over Duingalows.

Wat dat betreft kan je dus zelf kiezen met hoeveel luxe je je vakantie wilt doorbrengen. Als het om plezier gaat, heb je niets te kiezen. Een verblijf bij Vakantiepark Duinrell staat garant voor plezier. Om al die pret nog eens te vergroten, krijg je 20% korting op je verblijf bij Vakantiepark Duinrell in februari als je een Duingalow boekt. Daarnaast krijg je ook nog eens onbeperkt en gratis toegang tot het Tikibad!


« Vorige artikel
Volgende artikel »